Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sidensvansen



hänger på lyxkrogen, nutidens strandparty
höstens sidengrå flockar häckar
omkring rönnbärsklasar som förgyller
den gråaste dagen

med sin röda färg




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-28 08:13



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, i år får de nog fullt upp, så mycket rönnbär som det finns...härligt diktat...
2019-09-30
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP