Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eldblomman

 


brinner av blodets färg i mitt fönster
tankarna på dig
hör blodets rytm skakas, blandas
med dina andetag
-- bara vita skuggor träder fram ur soldaggig sky


aldrig känner jag sömnlöshetens alla stigar
eller bråddjup i din närhet, enbart värme
och glädje 

 

Kram klokuggla <3






 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2019-09-29 05:09



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
det gör mig glad <3
2021-02-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP