Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLYGPLATSEN



varje gång jag ser att du lever
befinner jag mig på flygplatsen
utsläppt från fängelset
flygplanet står redo för avfärd
på startplattan
och du som kapten
vi befriade lögner och manipulation
lyfter mot gryningen
flyger ovanför stormarna
alla skumtoppade vågor som yr





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 257 gånger
Publicerad 2019-09-29 05:24



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
nog är det så de som går lögnens väg måste den fortsätta för inte förlora ansiktet

varje gång jag läser ditt finger läser jag din själ
kram<3
2021-07-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP