Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karaktär 3



Prydnad

Ta vad du kan,
säger du.
Jag vill ge,
bara ge.
Ta emot vad du får,
säger livet.
Rätta ordet givet.



Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-16 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP