Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråtmild

Askblonda vindar drog förbi så midnattsblå.
Gråtmild som öknens hägring.
Kärlekens skiftningar med inslag av kamouflerad rimfrost.
Berusad av lögnen. Fullmånen genomskådar dig.
Du förskönar livets skådespel tagning för tagning.
Pärlugglor i väntrummet om än så uppruggade.
Att klappa din väderbitna själ, att försvinna in i min egna solnedgång.
Vi vaggar oss till sömns. När drömmarnas vingar beskyddar oss.
Vi njuter av varandras energier, även om den ena ger och den andra tar.
Fridlyst vår passion i sann harmoni av de ögonblick då kärleken är som vackrast.
Du vidrör mig med din älskvärdhet och jag gömmer mig bland ett hav av vår närhet i den romantiska nostalgin där allt vi ser är puderrosa ungdom fastän våra hjärtan genom årstider av både sorg och lycka erfarit.
Din skönhet av de vackraste pioner.
Jag flirtar med dig med mina havsblå ögon.
Du flirtar tillbaka med dina mossgröna ögon.
Tillsammans på avstånd.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 140 gånger
Publicerad 2019-09-29 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP