Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För att kunna en smula förekomma historiska händelser, som ändå skulle passa på att hända, skriver sig dagboken en smula förekommande daterad. Och det får en ju ha förståelse för. Ja, eller min och min, dagboken skrivs av


Någons fejkade dagbok 2037 09 30





2037 09 30 klockan 16.32.
Olga som inte
förväntades ringa, hon

hördes inte ringa
eftersom Anders och
koppen med varmt

befann sig i köket
och Eva kunde
mycket väl ha

legat i badet,
eftersom det var
vad hon sagt

sig skulle ha
gjort. Tagit sig
ett bad alltså.

Men eftersom hon
befann sig i
badrummet och Anders

i köket och
de inte talat
med varandra i

någon mobil telefon
trots det uppenbara
avståndet, med hallen

liggandes emellan dessa
rum. Så kunde
ingen av dem

sägas ha 'någon
som helst kontroll'
av varandras göranden.

(Att sända ett
program i teve
som handlar om

skärmberoende, verkar litet
udda, eftersom även
gamtelefonin väl har

en just skärm.
Hur många som
avstår från att

se på teveskärmen,
kan verkligen se
det programmet, ta

del av det
programmet och som
roas av det

som möjligen bjuder
en eventuell tittare,
där?) Anders hade

inte något vanligt
kaffe i sin
kopp, utan fastmer

(bssst) andra bitar
av äkta socker,
från valfritt bolag

som väl saluför
den som produkten
som rördes om.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-02 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP