Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat går sin väg

Mitt hjärta vandrar iväg alldeles ensamt.

Jag ser det försvinna längs med gatan.



En hög med kläder är allt som finns kvar av det som var jag.






Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-01 21:08



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Befrielse på något sätt, men här nog smärtsam.
2019-10-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Du fångar verkligen smärtan med dina ord. Mycket bra!
2019-10-02

  Öknens Ros VIP
En riktigt bra text!
2019-10-02

  ULJO
"Det gpr en clown i mina kläder" Tänker på den låten när jag läser din text.
2019-10-02

  Annie b'larsson VIP
Hur ofta gör det inte det. Det här är riktigt bra, för det gör ont. det känns.
2019-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP