Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fråga mig inte varför

 

tyngden känns, rullstensåsen

varje liten sten rubbad, solförmörkelsen

fråga mig inte varför sorgen känns

så många som aldrig får synas

som aldrig fria får gå, fria sitt beroende

 kan vandra över livets strandängar

aldrig får lyckans pärlor i handen 

aldrig får känna solens värme

eller känna vinden kamma sitt hår

utan för evigt vid graven fängslad

sorgen

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2019-10-01 11:35



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
äsch självstav
2023-10-12

  morgonstjärna VIP
skickligt order beroende i min senaste
och du lyfter genast ur ditt minnesplats
fram order
2023-10-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP