Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strandskatan

 

solen droppar pärlor bland mina fjäder

värmer mitt fågelhjärta som fryser

när vindarna blåser narigt 

jag går i värmen utefter stranden och njuter

plockar bland uppsköljda vrakspillror

och i den jäsande komposten

mitt rop blir ett med dagen

blandar sig med havet

jag lyfter med vinden

ropar farväl till vintern

kommer åter till våren




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-01 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP