Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


god natt älskade uggleben <3


Horribel Senryu

 

Brottslingar fria

penningtvätt lögner dagens

evangelium




Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2019-10-01 21:27



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
en diger bibel läsa ur
2023-05-07

  morgonstjärna VIP
skakar på huvudet.
2022-09-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP