Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


läs den publicerd 2018-03-05 kl 19:48 på min sida..läs gärna kommentarerna


Kunde inte låta bli

 

 

Fann denna bild på Google
hemsk, men ibland säger en bild
mer än ord:
Som fågelungar gapar vi
och sväljer okritiskt alla lögner
som serveras oss via media
och andra informationskällor
som är osakliga

Vi utgår ifrån våra erfarenheter när vi läser
och ser bildmaterial och ger därmed en sanning
som är vår egen - dessutom den som håller i
de språkliga nycklarna har om motivet inte
är serent, möjlighet att vinkla svaret
till sin fördel.

När vi ska bilda oss en uppfattning
om budskapet, är det nödvändigt att samla
information från många källor.
På samma sätt arbetar man vid studier
på en högre utbildning. Utifrån
olika källor är möjligheten större att bilda sig
en uppfattning och kunna göra en
slutledning tillsammans med den egna
erfarenheten.

 




Fri vers (Fri form) av morgonstjärna VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-01 21:39



Bookmark and Share


  akavalie
Sann o gripande
2019-10-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP