Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sommaren 2016..2017-01-23 02:29 av the wildcat (medlemsid: 79522) revidera


Trädallé Tveta, Södertälje


Under de vandrande molnen
står de där belysta av sol
barndomens allé
i peruk av kastanjeblad
småfåglars hemvist
bland lövens andetag
Ljusen har slocknat
nu om hösten faller taggiga
frukter som öppnas
perforerar jorden
blir till nya träd

framtiden

himlajordens andetag




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-03 06:12



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vacker dikt med fint bildspråk. Andas tillförsikt trots det slocknade ljuset.
2019-10-03
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP