Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unga kollegan

Gående framåt
Utvecklas i varje punkt
Gammal gubbe ser




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-03 14:59



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En streber? Eller fantastisk kapacitet?
Gammal gubbe kanske också ser den unga (kvinnliga) kroppen?
Flertydig haiku.
2019-10-03

  Öknens Ros VIP
Den unga generatIonen visar vägen.
2019-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén