Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


droppar klokuggla

 


Vi kan gå där bland vardagens måsten
vandra genom djupa vatten
snubbla över stenar
falla över grenar
men vet då
att vi känner likadant
vi kan vara som en äng om våren
när den sveps in i blom
eller om hösten med dess rikedom
brinner av glödande färg
Jag vill ge dig livgivande droppar
ge dig blomsterknoppar
som slår ut i själen
till ett helt fält
av doftande blommor




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 159 gånger
Publicerad 2019-10-03 20:38



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kan se blomsterhavet :)
2022-05-08
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP