Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under samma himmel




Kanske är det
för att åter en
gång
få se den svarta
natthimlens
små stjärnögon
blicka ner på
oss båda
tillsammans
Vi ständigt
återvänder
till samma plats
Du och jag










Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-04 12:06



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
En gemensam lycklig plats det känns bra
2019-10-04

  Gunnar Hilén VIP
Det tror jag absolut !
2019-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP