Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Födelsedagsfirandet



avåts under fyra timmar
liksom forna tiders gästabud
åskbollen fyller år
vi närmaste vänner rundade bordet
smorde kråset
asiatiska köket kockar skickliga vid spisen
gästerna sitter alltid bänkade
timmar ilar som räven över isen
alltid trevligt möta vänner på innestället i stan
födelsedagsbarnet bjuder
utan själv vid grytorna slita

härligt med en paus efter gräv upp och gräv ned
kånka bära, måste lasta bilen trädgårdsavfall
lördag söndag ../det är dock en baggis/

och gräva ned plantor, det blir fjärilsfladder
till våren :)




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2019-10-04 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP