Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HÖST


Vad är vårens stjärnor mot höstens

de späda gröna knoppar

mot de vilda röda droppar

Hösten skördar våra andetag

när tiden flyktar oss en dag

havets vaggsång, lyckans ögonblick

skimmer i morgonvindens

dimhöljda blick




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-04 19:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbart vackert...jag njuter...
2019-10-11
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP