Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är värdefull



sörjer varje dag
varför berättade du inte, sköra skalet
du är värdefull
jag är värdelös älskade Uggla
har insett de som läste så flitigt, bokmärken
det var de som ville ha betalt
så många kräk det finns, en del utklädda med kjol
Clownen dansar på linan
att helig är herren Gud förstår inte vi
som brottats med döden
i höstnätter, svarta som sot ..




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2019-10-05 05:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
du är underbar glöm aldrig det kram<3
2021-02-08
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP