Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utevistelse

Strålande solen
Narande vinsen blåser
Friska kinden röd




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-05 15:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag vill att det ska vara sommar året runt.
Och NEJ, jag tänker INTE flytta utomlands. Det är alltid något hjon som föreslår det.
2019-10-05

  Kaptenlöjtnant
även hösten har sin charm
2019-10-05

  Öknens Ros VIP
Dags för varma kläder o vantar!
2019-10-05

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar hösten.
2019-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén