Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Oktober. Av Gunvale.


Kritik på en text (1896) bara ord




Vädrets politik har sitt 'pokerface'
och tar lätt sina trick
i vindspelets lek...




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-06 20:05



Bookmark and Share


  ULJO
Politik är som väder. Viss är det så.
2019-10-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP