Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nostalgi

Sammetslen sandstrand i dimman pilgrimsfalken iakttar med havsblå blick.
Päronträd berusande som leoparden i motsatt riktning.
Vi förvandlar oss till de karismatiska karaktärer hon som rådjuret nyfiket skymta bakom oceaner av tystnad och fyrverkeri euforisk energi dalar som stjärnornas vattenfall.
Vi snorklar i fontänens diamantregn. Att den tillbakadragna flamingon i sin gammelrosa skönhet av påfågel indigoblå.
Vi stannar vid grindens istappar av oss själva.
Att omge sig med paradisfåglar stundtals rogivande, stundtals stillhet.
Gråter inte längre fastän öknens hägring sorgset blundar.
Nyfallen snö drömmer sig bort av regnbågen tröstande.
Bigarråer i fågelbo där virvlar snödroppe och krokus.
Vördnadsfullt tusen och åter tusen ametistägg bort, hon fann sig själv.
Naturens skugga av silvergran.
Dans med orkeslösheten.
Jag somnar med sparade kärleksbrev i min hand.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2019-10-06 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP