Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


god natt klokuggla kram <3


morgondagen


det är då gräshopporna kommer
rakar rent träden
biter av barken
motorsågsmassakern
grävlingen vänder solen ryggen
kastar jorden ut i rymden
och dansar till stjärnornas orkester
trädgården får en ny kostym
rymdens stora hjärta

jublar av glädje




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 273 gånger
Publicerad 2019-10-08 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP