Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


medelvägen




kanske blåser den ljummare vindar
eller vad tror du
spänningssökare provar olika möjligheter
leker tittut som gryningsfolket
mellan bladverkets massa
ser livets möjligheter
skuggornas dans
över mossiga grenar

rymden i en byxficka finner plats
för de stora värdena








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-09 05:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP