Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


god kväll klokuggla


tidig höstmorgon


utanför kvittrar morgon en yrvaken visa
försiktigt gryning börjar att lysa
jag längtar dagen jag får höra dina steg
över blommande ängar och åkerteg
fryser vi fast i vinterns land
längtar vi till vårens strand
vår längtan till tidens slut
höstens sista andetag andas ut

i en driva av guld
faller vi tyst som änglar, livets minut

en höstmorgons lykta




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-09 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP