Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tvillingssjäl

Jag har känt många
jag har varit förälskad många gånger
men bara en gång har jag träffat min tvillingsjäl

jag jobbade tio år på behandlingshemmet
och en morgon stod hon där i receptionen
hon klagade på något och jag höll med henne
hon sa att hon skulle komma tillbaka

den kvällen pratade vi i timmar
det var som bara tjena, pang, vi är bästa kompisar
många kvällar satt vi och snackade
om allt möjligt och om Bob Dylan
hon var också fanatiker
det var som bara tjena, pang, vi är bästa kompisar

om jag hade haft en dotter skulle jag vilja att hon var som du

många många gånger har jag undrat hur det har gått
om du fick bli den vanliga hästtjej du ville bli
under de tio åren sen dess

i fredags hade jag ett ärende till daghärbärget
hon satt utanför matsalen
tyst, hopsjunken, mager
senare såg jag henne stå bakom ett hörn och skjuta i sig

Jag gick aldrig fram och hälsade, jag gick aldrig fram och hälsade, JAG GICK ALDRIG FRAM OCH HÄLSADE! Jag tror inte hon såg mig. VAFÖR GICK JAG ALDRIG FRAM OCH HÄLSADE?

på kvällen lyssnade jag på A Simple Twist of Fate:
People tell me it´s a sin
to know and feel to much within
I still belive she was my twin
I still belive she was my twin

vilken gräslig värld!
vilken vidrig värld!

FY FAN VILKEN HEMSK VÄRLD!






Fri vers (Fri form) av Olle the Bulldog/Olle Ekman
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-09 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olle the Bulldog/Olle Ekman
Olle the Bulldog/Olle Ekman