Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


uppfarten



Oavsett vägen ligger mörk
ser jag ditt ljus ändå
oavsett andra försöker släcka det
så vet jag våra ljus lyser vägen hem




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-10 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP