Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny mirakelmedicin

Marknadsför tystnaden som en ny mirakelmedicin

Uttalade en man

Tog hutlöst betalt för sina tankar

Ingen svarade honom

De tog honom nämligen på orden

 




Övriga genrer av Maria Sundelin VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-10 10:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skriftat
2019-10-27

  Marita Ohlquist VIP
Bra text med ett fantastiskt avslut!
2019-10-11

  ULJO
Receptbelägg den inte
2019-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP