Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen är idag

Grå dager full av kyliga vindar

Andas endå framtidshopp

Ty dgar kommer dagar går

Både av ljus och mörker

De består

 

Vissa dagen lyser solen skarp

Andra faller regnet ner

Likt ett leende på dina läppar

Eller en tår i ögonvrån

 

Tillsammans fyler de vårt liv

Sommar, höst

Vinter eller vår




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-24 06:42



Bookmark and Share


  ULJO
Dagen är din ta hand om den.

Fint förmedlat
2024-04-24

  Marita Ohlquist VIP
Ja, varje dag är delar av en helhet.
2024-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP