Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mysfaktor...bagatell

 

 

En arm eller barm

kvittar vilket så länge

jag får vila där




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-11 17:44



Bookmark and Share


  HelenaW
Värme
2019-10-14

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, speciellt nu på hösten så vill man gärna ha någonstans att mysa...go dikt...
2019-10-11

  Larz Gustafsson VIP
Så några gåshalsar går också bra?
2019-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP