Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under himlens tak

  

sjunger hösten löven till ro

hela naturen till vintervila

minsta lilla myra sover i sitt bo

människan får över tiden att reflektera

över allt som vi bryr

och i drömmen viskar din röst  i mitt öra

orden jag vill höra

då jag ser fåglar strömmar förbi

i alla väderstreck

mot varmare grader

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2019-10-12 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP