Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


skönare röst



än höstens går inte att finna
frostrosor var gnistan som elden tände
gnistan var livet som återvände
blodets färg, om livet den oss minna
färger så hänförande röda
vandraren stannar, sinnet börjar glöda
och blodet livligt att flöda
hösten är en livgivande ström
som att vakna ur seklernas dröm






Bunden vers (Sonett) av morgonstjärna VIP
Läst 349 gånger
Publicerad 2019-10-12 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP