Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rosen


naturens kärleksgåva
blöder för våra hjärtan
ditt ansikte har tecknats
ännu klarare
det finns inte ord som skriver
vägen du gått
allt det sorgkantade du fått
det stänker även på klockaren

*


hur kan någon endaste göra så
hoppet det haglar snöstorm
över mörkret
uträkning från början till slut
t o m BREVET (visste inte du var sjuk då)
alla klick på Åkes bok...
rättvisa finns den ?? alla falska "vänner"
tack så mycket för sorgen
o ja all vår början är svår inför ett nytt år
hoppas bubbelvattnet smakar
inte ens Facebook var förskonat för manipulation
då jag oanat avslöjade jag hade öppnat konto för en "vän"
(fast sidan var avsikten för taivänners kommunikation)
visste du hade FB klokuggla och hälsade på
det märkliga med uggleglasögon
fick mig ana råttan som stank (vet du aldrig
är en spyfluga (fast många här är det !)…
jag skriver ju till dig klokuggla
för mig är du det, förlåt jag inte sa dig då
för mig är du det alltid
så mycket falskhet finns otroligt
Himlaoxen ser oss, nätakrobater dödar
läser sällan, ibland för att förstå
men tyst som en mus passerar jag på tå
du är den ende jag tror på klokuggla
såg ditt namn på de som skrivit
till årets antologi, fast det tror jag inte på
hur många av dina sidor har kungen
placerat sina akrobater
hur kommer det sig-- solklart du är inte frisk ännu !
det är just då tillfället finns
det är fritt fram ..
jag kommer och går arbetar i trädgården
mer eller mindre dagarna utan regn




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 261 gånger
Publicerad 2019-10-12 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP