Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


blank

 

 

yta, nu

är ditt stilla ett oavbrutet

 

andetag 

som ett flyktigt minne

 

kontur

 

av

 

längesedan nu

men alltid inuti

i ljusskiftningarna

 

outalat




Fri vers av in effigie VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-13 04:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"I belong to the blank generation
I can take it or leave it each time."
2019-10-18

  ResenärGenomLivet VIP
Vacker bild till en mjuk och fin dikt...
2019-10-13
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP