Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livslust

 

 

växer fram när jag vet att du mår bra

dammluckorna öppnas

då brister glädjetårar ut i sång

det kan falla regn floder

eller flingor som blir drivor

jag kan ha berg av måsten

inget annat betyder

varje droppe glädje växer brusande flod

visst är glädje vår motor

fönsterglaset blir glittrande diamanter

mullvaden gräver frenetiskt

drömmar i det blå

ser blommande kakel i källaren

soffan klädd blomtryckt kalikå

gardinens broderade slingor

livar upp grottans jordiga färg

vad livet är underbart ändå

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-13 09:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härligt att hitta och fokusera på allt det som är gott...fint skrivet...
2019-10-13
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP