Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstdag

Stillastående
Betraktar naturfärger
Lugn infinner sig




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-13 15:00



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ibland stannar man bara upp och låter sig fångas av det sköna.
2019-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén