Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


saknar Robin och det gör även Pussi.


en vän betyder mycket

 

när husse eller matte inte har tid

då är en gosig päls att hänga med

ingen frysande svid

 

anm. fångade kissarna när jag var på väg ut 

härligt de har sällskap




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-13 15:59



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
de nya pojkarna inte lika gosiga.
2022-03-23

  ResenärGenomLivet VIP
Åh, en sån go bild...gott med vänner...
2019-10-14

  mare VIP
Fina, fint
att de har
varandra!
2019-10-14
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP