Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Snart vinter

  

en flock råkor slår över himlens flod

sin bräckliga spång

och stjärnornas silver lyser

så djupnar natten mot frasig snö

och vinter, 

ännu brinner lövens kransar

för vandraren i rött och guld

 

ännu är hösten oss huld

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-13 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP