Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trettonde oktober (haiku)

Målar ett stackmoln
på tom, klarblå himmelsduk.
Torkar i solen.




Bunden vers (Haiku) av koboltblå
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-14 08:28



Bookmark and Share


  ULJO
Med hjälp av vindarna.
2019-10-14
  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå