Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-07-15 11:34 av the wildcat (medlemsid: 79522) ur minnesbanken


Vindfågel


somnade en dröm
under lövträdens massa
en vindfågel landade på handens blomma
solens värme torkade stråets blad
drömde en önskan, en önskan så klar
minnen lyser
klarare än stjärnor
i våra vinterhjärtan
tänds en flammande eld
vill drunkna i det glimmande havet
gömma ansiktet
i skuggan av dig






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2019-10-15 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP