Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kom vind,



ruska vildsint om de brinnande löven
i stormande orkan
störta alla ruttna träd till marken
raka rent bland allt det unkna
där bigotteri frodas bland mossa och grenar
blås in friska vindar, så späda skott växer fram
kom vind, kom vind slit bort alla kråkbon
kasta ut dem i rymden
varför ska skogen murkna till förmån
för gökungarna




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 479 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-14 12:04



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hu ja
2023-06-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP