Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ENIGA

 

alla möten idag instämde

hela naturen brinner, olika kulörer

häckar står i brand

träd lysande facklor mot grånande himmel

det är omöjligt att inte höra

musiken omlevas rymden

väcker sinnen ur slummern

ett färgsprakande skådespel

vi inte varje år får se

pulsen från naturen

 

 

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 308 gånger
Publicerad 2019-10-14 16:39



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2019-11-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP