Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tappar inte tråden

 

känner kärlekens eld värmer mig
varje gång jag läser dina ord
>> faller de som droppar i mina händer
även om himmel och jord brinner
ser jag dig ändå
Du betyder också allt för mig
Du lärde mig tystnadens språk
fingertoppsdansen över rutan, du visade mig dina sår
och litade på mig, jag tror på dig alltid

älskade uggleben kram <3

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2019-10-14 16:47



Bookmark and Share


    glasa VIP
känns som sorg och kärleksbetygelse
att
kärleken är oförstörbar och evigt
enande

mild ömtålig
och tålig
och
underbar
2019-10-14
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP