Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


endast en timma och 30 minuter före mörkret är bilden tagen


Magisk kvällsbelysning klokuggla

 

samma utsikt en annan tid

höstens färger softa pasteller i aftonljus

floden rinner brun och tung i sin fåra

ivriga steg mot havet

trädens sepiabruna armar nästan nakna

avlövade all färg

hängpilens tårar

droppar ännu gröna i tårkanalen

Det distinkt höströda

gör tavlan aftonljuset hänförande

före natten släcker bildens ljusackord

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-14 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP