Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Månvandraren



Månen fingrar på rymdgardin
drar försiktigt undan jalusin
tittar ned på jordens yta
ser hösten i flammor ut bryta
Grubblar över människosläktets historia
hjältar har kommit och gått
inte har de på himlen någonsin fått
en glänsande gloria
trots de med buller och glam
stegar med stora ord vägen fram
ständigt de ändå försöker

bygga raka vägar, fastän de sig alltid kröker




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-15 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP