Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


har jag sagt hur fantastisk du är, stark underbar helt otroliga öron och näsa mun.. blir glad varje gång jag ser att du mår bättre <3


Älskade klokuggla


vi värmer varandra
du över mina ord, jag över dina
det är alldeles underbart
---- bron över alla mörka vatten
känslan veta
går inte underskatta tystnadens salar
som ständigt till oss talar
den största gåvan -
livets vatten vi ger varje dag
våra munnar törstar inte
orden växer åter starka och tunga
trots rökskadad lunga :)
/alla svavelosande bokstäver/

kramar <3




det är faktiskt bäst så ingen kontakt
med omgivningen
för jag skulle hudflänga dem
de förstår mer än väl, imbecilla r de inte
men fulla av djävulsskap !






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2019-10-15 12:26



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
!!
2022-04-21
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP