Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Smärtans braksuccé av Gunnar Nylund


Mera mord

Politikernas regndans
leder ingenstans
ord ord
mera mord
är vad vi får se
det går rakt åt he_te




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Kungskobran VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-15 18:37



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
De är bra på att manipulera VANLIGT vete till H-VETE...
2019-10-18

    Sefarge VIP
Ju fler oeniga "kockar"
Desto sämre "soppa"?


2019-10-16

  ULJO
Lägg ideologierna åt sidan. Lös problemen i kampen mot Kriminaliteten.
2019-10-16

  gunnnar nylund VIP
Jasså minsann, en å annan läser va
ja skriver....de va som tusan..det leder tydligen någonstans.
2019-10-15

    ej medlem längre
Så länge 'andras liv' värderas ringa
blir lösningar till antal inga
bor man tryggt och ej hör skotten
saknas mod att förhindra brotten
2019-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP