Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
God natt klokuggla <3


Drivor av löv



Röda löv flyger i stormvirvlarna
täcker flodens vågor
som en festlig guldbrokad
det är vackert mitt hjärta slår fort
det är som att vada genom fjärran
bergssänkornas hopsamlade löv
- var kommer mitt vemod ifrån ?

Jag vill somna bland löven
mot dina hjärtslag
vakna yrvaken
av vårens första andetag
som smyger
fram mellan knoppande grenar
som en bro över mörka vatten
ville jag bära dig
på mina trasiga vingar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-15 19:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, löven bäddar inför vintern och sen får vi bara vänta på att våren ska återkomma...fint skrivet
2019-10-21
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP