Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekräftelsesökare Senryu



Livsätare tar
tills tystnaden tom står kvar
Destruktivitet



anm:

förundrad studerar jag käkens linjer
märkligt att handen ännu är ren och varm
trots sotfåglar dagligen flyger förbi
touchar käken ibland
tålamod är en sträng som ständigt vibrerar
stor lycka att datorn inte följer dagen,
den går att stänga av !

förstår varför män gömmer sig bakom en kjol.
det är problem som måste nötas
fast även uträknat, en ohelig allians
kommer ihåg samtalen !

har numera insett jag samtalat med någon er
insikten har drabbat mig efteråt
så hade jag aldrig brytt mig...

för er skull , min och honom.

det känns litet svårt att summera att empati
är lika med idioti över nätet, då vi inte vem vet

fast sjukan var inte svår, manipulation uträkning
från början till slut ! (jag har en skrämmande
tendens att tänka gott, där det enbart finns mörker !)

känner mig kränkt, utnyttjad av uselheten som
iskallt nyttjar människors godhet och utsatthet
för att manipulera människor till något de inte är

hjärntvätt, psykiskt utmätning är ett hantverk
satanister, torterare nyttjar för att få fogliga
likriktade människor gå i samma led
det är en diktators hjärna som vill ha likriktning
för vad är väl värre än en opportunist,
kan ju lyckas värva fler som ser genom maskorna
vad som dväljs i mörkret !




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2019-10-15 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP