Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


att överleva

 

säger alltid nej tack numera
när koppen väller över
ett gott samvete ? mitt mår i varje fall bra
fast hur grannen har det vet jag inte
har insett det finns alltid de
som med olika förvecklingar inbillar sig
de leder hästen till stallet
bekräftelsen infiltration förekommer oavsett tro
att göra något så enkelt som att förvandla vitt till svart
är enkelt, det vita är rent klart öppet
att göra tvärtom är omöjligt
inte ens droppen får fäste
 
 
 



Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2019-10-16 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP