Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomsterprakt


Över krukans kant
hänger klasen

Varje blommas form
ett välsnidat mästerverk

Blombladen bleknar
inte ännu
men kommer göra det




Bunden vers (Haiku) av Lottie Ålhed VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-16 09:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Blommorna bär vittnesbörd om Skaparen. Varje blomma är unik. Det finns inte två som är exakt lika.
2019-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP